Tirsdag 27 Oktober
kl. 17:45 - 20:00 Norsk film kveld Cafe Vintage
Sandefjord Frivilligsentral tilbyr denne aktiviteten til personer med innvandrerbakgrunn i Sandefjord som en møteplass for norsk språktrening, nettverksbygging og glede gjennom visning av norske filmer som viser norsk kultur og historie.

Sandefjord Frivilligsentral tilbyr denne aktiviteten til personer med innvandrerbakgrunn i Sandefjord  som en møteplass for norsk språktrening, nettverksbygging og glede gjennom visning av norske filmer  som viser norsk kultur og historie.  

Det blir litt å spisse og drikke og så koser vi oss med film og sosialt samvær og vi tar en samtale rundt bordet etter filmen er ferdig. 

Program i Sandefjord:

  • Tirsdag 27. oktober -  Kongens Nei, 1t 53m, kl. 18.00 


Vi følger smittevernreglene og det er veldig begrenset antall plasser og ber derfor om påmelding via Facebook arrangement, epost: flyktningeguide@sandefjord.frivilligsentral.no  eller SMS til telefon: 96 09 51 83; så her er det førstemann til mølla. Dørene åpner 17:45. Det er ikke fysiske billetter og reserverte seteplasser. Vær oppmerksom på at enkelte dager kan det bli fullt, det er et arrangement for voksne, aldersgrense 18 år

Se slutt-tid for filmene ovenfor. Utslipp etter forestilling er ved inngangen.

Med forbehold om ledig plass blir det mulig å slippe folk inn  

2020 © Sandefjord frivilligsentral