Home-Start Familiekontakten

Et frivillig familiestøtteprogram

Status Mai 2021

I perioden desember 2018 til september 2019 var Home-Start Familiekontakten Sandefjord (HSFSfj) under en omorganisering, og Sandefjord Frivilligsentral ble ny drifter av HSFSfj.   Under omorganiseringsperioden  har tidligere frivillige familiekontakter valgt å avslutte sine engasjement. Vi trenger derfor nye frivillige for å bygge opp vår avdeling . Forberedelseskurs av nye frivillige startet opp i februar 2020. I mars 2020 ble som alle vet Norge stengt ned, og alt måtte settes på vent. I desember 2020 var det en nedgang i smitten og smittevernreglene og vi rakk å få igjennom noen få frivillige før det blusset opp igjen i 2021. Våre nye familiekontakter venter nå på å bli fullvaksinerte før de kan starte opp hos en familie.

Home-Start Familiekontakten Sandefjord har derfor ingen mulighet akkurat nå til å tilby støtte til en småbarnsfamilie. 

HAR DU LITT TID TIL OVERS DU VIL BRUKE PÅ NOEN SOM TRENGER LITT EKSTRA HJELP I HVERDAGEN?

Vi håper at smittetrykket fortsetter å gå ned slik at vi får startet planlagt forberedelses kurs tirsdag 3 august 😀 Kurset går over 6 kvelder.

Ønsker du mer informasjon etter å ha lest om Home-Start Familiekontakten under, ta gjerne kontakt på telefon, mail eller kom en tur innom for en prat.  

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Meld deg på via telefon, mail eller på vår FB side under arrangementer.

En småbarnsfamilie trenger deg 💖

----------------------------------------------------------------------

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et frivillig og forebyggende tilbud til småbarnsfamilier, med minst et barn under skolealder. Hjelpen gis av familiekontakter (frivillige) som besøker familiens hjem 1 gang per uke, 2 - 4 timer, over en periode på ca. 6 mnd. Hensikten er å forebygge belastninger og stress, støtte familien og avlaste etter familiens behov.

Trenger din familie hjelp og støtte?

Ønsker du å bli en frivillig familiekontakt?

Vil du vite mer om HSF?

Velkommen inn for en prat!


Koordinator for Home - Start:

Eve Unneberg

Epost: homestart.familiekontakten@sandefjord.kommune.no

Telefon: 46 80 43 15

Sosiale media

2021 © Sandefjord frivilligsentral