Home-Start Familiekontakten

Et frivillig familiestøtteprogram

Status august 2020

I perioden desember 2018 til september 2019 var Home-Start Familiekontakten Sandefjord (HSFSfj) under en omorganisering, og Sandefjord Frivilligsentral ble ny drifter av HSFSfj.   Under omorganiseringsperioden  har tidligere frivillige familiekontakter valgt å avslutte sine engasjement. Vi trenger derfor nye frivillige for å bygge opp vår avdeling . Forberedelseskurs av nye frivillige startet opp i februar 2020. I mars 2020 ble som alle vet Norge stengt ned, og alt måtte settes på vent. Home-Start Familiekontakten Sandefjord har derfor ingen mulighet akkurat nå til å tilby støtte til en småbarnsfamilie. 

Fremtiden er uviss da det for tiden er økning i smittetilfeller og vi fortsatt er underlagt retningslinjer for smittevern fra FHI og HSFN.  

HAR DU LITT TID TIL OVERS DU VIL BRUKE PÅ NOEN SOM TRENGER LITT EKSTRA HJELP I HVERDAGEN? 

Vi satser på at gjeldende retningslinjer blir stående og at forberedelseskurs av nye frivillige kan starte opp i begynnelsen av oktober. 😀 

Ønsker du mer informasjon etter å ha lest om Home-Start Familiekontakten under, ta gjerne kontakt på telefon, mail eller kom en tur innom for en prat. 

Det vil bli holdt et uforpliktende informasjonsmøte om å være frivillig for Home-Start Familiekontakten i Sandefjord Frivilligsentral sine lokaler/ Stockflethsgate 6-8 torsdag 27.08.2020 klokken 16.00- ca 17.00. Vi følger smittevernreglene og må derfor ha påmelding til møtet i forkant.  

Er dette noe for deg eller noen du kjenner? Meld deg på via telefon, mail eller på vår FB side under arrangementer.

En småbarnsfamilie trenger deg 💖

----------------------------------------------------------------------

Home-Start Familiekontakten (HSF) er et frivillig og forebyggende tilbud til småbarnsfamilier, med minst et barn under skolealder. Hjelpen gis av familiekontakter (frivillige) som besøker familiens hjem 1 gang per uke, 2 - 4 timer, over en periode på ca. 6 mnd. Hensikten er å forebygge belastninger og stress, støtte familien og avlaste etter familiens behov.

Trenger din familie hjelp og støtte?

Ønsker du å bli en frivillig familiekontakt?

Vil du vite mer om HSF?

Velkommen inn for en prat!


Koordinator for Home - Start:

Eve Unneberg

Epost: homestart.familiekontakten@sandefjord.kommune.no

Telefon: 46 80 43 15

Sosiale media

2021 © Sandefjord frivilligsentral