Transporttjenesten

Transporttjenesten er til for å frakte personer som trenger litt ekstra hjelp fra hjemmet til ulike sosiale, kulturelle og jobbrelaterte aktiviteter

Transporttjenesten er godt synlig i bybildet og bidrar til at mange personer kan delta på forskjellige aktiviteter og arrangementer. Tjenesten øker trivsel og forebygger sosial isolasjon og ensomhet i lokalsamfunnet. Det er mange som setter stor pris på den tjenesten sjåførene våre gjør. Frivilligsentralen har for øyeblikket 34 frivillige sjåfører og fire minibusser med 9- og 12 seter. Det kjøres hver dag mandag til fredag fra cirka klokka 08.00–15.00. 

Har du eller noen du kjenner behov for transport av vår Transporttjeneste? Ta kontakt med oss på telefon 96095181 eller på epost til post@sandefjord.frivilligsentral.no. Vi tar imot søknader til våre ruter fortløpende basert på nåværende eller fremtidig behov. Beskriv gjerne behovet i din henvendelse skriftlig til oss. Vi trenger informasjon som navn, adresse for henting og levering, tidspunkt og hyppighet på oppdraget. Vi tar kun i mot henvendelser med oppdrag med en viss hyppighet. Ad hoc oppdrag kan vi ikke ta på oss ut fra nåværende krav til løyve for persontransport. 

Frivilligsentralen leier også ut minibussene til lokale lag, organisasjoner eller foreninger som kan ha behov for dette. Dette skjer primært på ettermiddag/kveld og i helger, når vår egen Transporttjeneste ikke bruker bussene. Ta kontakt med daglig leder på telefon 96095181 eller epost leder@sandefjord.frivilligsentral.no for nærmere avtale.

2024 © Sandefjord frivilligsentral